Bijdrage rabobank

De Brassband is tweede geworden bij de stemming voor een bijdrage uit het coöperatiefonds van de Rabobank. Iedereen die op ons heeft gestemd: heel erg bedankt!! “Al een aantal jaar organiseren wij als vereniging een scholenproject. Hierbij gaan we met een aantal mensen langs scholen om in samenwerking met de school een muziekproject te doen. Grote groepen kinderen komen dan in aanraking met muziek en het zelf leren spelen op een instrument. Dit scholenproject heeft tot doel de jeugd op de basisscholen praktisch kennis te laten maken met muziek en de basisbeginselen van het spelen op een blaasinstrument. Kinderen kunnen zich daarna opgeven voor individuele (proef)lessen en het repeteren in groepsverband, in het jeugdorkest. Om ook dit najaar weer een project te starten hebben we grote behoefte aan nieuwe instrumenten. Door een bijdrage uit het fonds kunnen we weer een groot aantal jaren kinderen kennis laten maken met het spelen op een muziekinstrument en hopelijk ook enthousiast maken.”

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *