Najaarsconcert

Op zaterdag 29 oktober willen we ons najaarsconcert geven.
Het najaarsconcert heeft dit jaar een bijzonder karakter vanwege de aanwezigheid van “Saens” harmonieorkest dat onder leiding staat van Harry Hoogenberg.  Vader en zoon Hoogenberg dirigeren dus beiden hun eigen orkest en dat is een unieke mogelijkheid om het verschil in klankkleur tussen een harmonie en een brassband te ontdekken.

Brassband Almere voert een aantal origineel voor  Brassband gecomponeerde werken uit van o.a.  Jacob de Haan en Richard Grantham. Daarnaast staan populaire werken zoals ‘Haven’t met you yet’ (van Michael Bubble) en ‘Innuendo’ van Queen op het programma.

Adres: kerkcentrum “Goede Rede” in Almere-Haven

Dit bericht is geplaatst in Optredens. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *