Sponsoractie Deen

Ook dit jaar organiseert Deen Supermarkten weer een jeugdsponsoractie.
Wat houdt dat in? Als je tijdens de actieperiode boodschappen doet bij de Deen aan de Salsastraat krijg je “sponsormuntjes”.
Deze muntjes kun je in de speciale verzamelbuis van onze groep deponeren. Deze buis staat in de winkel. Hoe meer muntjes we verzamelen, hoe meer geld we krijgen. Dat geld wordt besteed voor de aanschaf van nieuwe kleding voor de C en de B band en als we heel veel geld ophalen uiteraard ook voor de A band. (het gaat om een informeel shirt). Wanneer is deze actieperiode? De actieperiode loopt van 8 april tot en met 19 mei 2012. En verder?
Doe je je boodschappen in een ander filiaal dan de Salsastraat? Geen probleem. Bewaar de muntjes. Wij zorgen er dan voor dat de muntjes in onze buis in het filiaal van de Deen aan de Salsastraat terecht komen.

Dus …. Doe je boodschappen bij de Deen en verzamel zoveel mogelijk muntjes.
Vraag ook aan familie, buren, vrienden, collega’s of ze mee willen doen!!!!

Zaterdag 28 april zijn we zelf aanwezig bij het Deen filiaal aan de Salsastraat om zoveel mogelijk reclame te maken voor onze vereniging. We gaan uiteraard een concert geven met alle bands en verder gaan we zorgen dat we zoveel mogelijk muntjes krijgen van de klanten in de winkel!!

 

Dit bericht is geplaatst in Optredens. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *