Afsluiting Jeugdproject

Op donderdag 24 mei 2012 hebben we de afsluiting gehad van het jeugdproject dat we op de basisschool “De Albatros” hebben gehouden. Met dit project hebben dit jaar 27 kinderen meegedaan! Een hele grote groep dus. Deze kinderen hebben donderdagavond hun eerste concert gegeven.
Het was warm, maar de reacties waren heel positief en iedereen had veel plezier. En er is maar weer bewezen dat je al met een paar lessen veel kan bereiken.
Wij hopen natuurlijk dat er een flink aantal kinderen zich opgeeft voor de vervolglessen bij de Brassband. Dit kan met dit formulier. Maar ook buiten deze aanbieding kan men zich uiteraard opgeven voor de lessen.

Mijn Eerste Concert

Dit bericht is geplaatst in Optredens. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *