Persbericht ‘Mijn Eerste Concert’

Persbericht:

“Mijn eerste concert” groot succes voor Brassband Almere
Om de groei in de vereniging te houden investeert Brassband Almere veel energie in het opleiden van  jeugd. Met een wervingsprogramma waarbij basisscholen worden bezocht, heeft een groep van circa veertig kinderen de afgelopen weken kennis gemaakt met een blaasinstrument. Afgelopen donderdag (17 oktober) werd het project afgesloten met een succesvol eerste concert. Dit optreden vond plaats in het bijzijn van ouders, opa en oma’s. Veel kinderen hebben tijdens het project zoveel plezier gekregen in het maken van muziek, dat ze nu verder les gaan nemen. De leerlingen starten met een cornet en kunnen in een later stadium overstappen op een ander instrument. Ze zijn helaas nog te klein om op een bas te kunnen spelen en dat is best jammer. De band is namelijk dringend op zoek naar een muzikant die op hun prachtige es of bes Bas kan spelen. Aanmelden kan via de website www.brassbandalmere.nl

_MG_3345 _MG_3417 _MG_3284 _MG_3327

Dit bericht is geplaatst in Opleiding. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *